гответе со нас

Почитувани,

Би сакалe да ве информирамe дека од 03.06.2019та на нашиот пазар стартува АКЦИЈАТА  за електрични и комбинирани шпорети од програмата на Alfa Plam-Vranje !

Со секој купен електричен или комбиниран шпорет од Alfa Plam добивате вреден пакет КУЈНСКИ СЕТ кој доаѓа спакуван во кутија со изглед на моделот Alfa 90 Dominant и е наменет како поклон за крајниот купувач.

АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ и ПОКЛОН КУЈНСКИ СЕТ :

  • Со купување на моделот S 140 55 следува ПОКЛОН КУЈНСКИ СЕТ
  • Со купување на моделот S 140 55 R следува ПОКЛОН КУЈНСКИ СЕТ
  • Со купување на моделот SG 122 55 следува ПОКЛОН КУЈНСКИ СЕТ
  • Со купување на моделот SG 122 55 R следува ПОКЛОН КУЈНСКИ СЕТ

Alfa Plam - AKCIJA

*Акцијата започнува од 03.06.2019та година, количините се ограничени, побрзајте да го посетите вашиот локален дилер за проиводите на Alfa Plam.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *