slika

Алфа Плам дружење и прослава по повод јубилејот 70 години постоење и успешно работење !

Почитувани, во прилог дел од атмосферата во хотелот Торник – Златибор и прекрасната дружба со тимот на Алфа Плам -Врање како и дел од нашите соработници во Р.Македонија, уживајте:

slika-1

slika-7 20180915_122558 20180915_124936 slika 41895231_1834622633325900_1065788661259304960_n DSC_1542

 

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *