АКЦИЈА АКЦИЈА АКЦИЈА !!!

Почитувани, Би сакале да ве информираме дека од 21.11.2018 до 31.01.2019 на нашиот пазар стартува АКЦИЈАТА за печки на пелет од ALFA PLAM со ГРАТИС правосмукалка за пепел !
Во прилог флаери на кои можете да ги погледнете АКЦИСКИТЕ печки на пелет ALFA PLAM какo и ГРАТИС правосмукалката за пепел која би ја добиле при купување на некоj од овие модели !

флаер1

Флаер-2Флаер-3Флаер-4

 

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *